Dárdai: Még ne kezdjünk el álmodozni!


Dárdai Pál, a Hertha BSC középpályása próbálta visszafogni az eufóriát csapata Bayern elleni győzelme után. A magyar válogatott futballista természetesen nagyon boldog, hogy a sikerrel élre állt a csapat, viszont azt is tudja, nagyon hosszú még a szezon, díjakat pedig csak a célban osztanak.

– Valóban nagyon szép sikert értünk el, de messze még a szezon vége, ezt ne felejtsük! Figyelnünk kell nagyon, ha az első három között akarunk maradni, márpedig ez a célunk. Ha majd két fordulóval a vége előtt is ilyen jól állunk, ott leszünk a közvetlen élmezőnyben, akkor elkezdhetünk esetleg álmodozni – mondta a középpályás a bundesliga.de-nek.

A bama.hu is megszólaltatta a válogatott légióst, Dárdai megkeresésükre elmondta, jó játéka után pihenőt kapott edzőjétől.

Csak pénteken dőlt el, hogy játszom. A sérülésem után az amatőr csapatban kellett volna legalább egy félidőt szerepelnem, és csak jövő héten visszatérni a Bundesligába, de az edzőm mondta: nagy szükség van rám. Eredetileg úgy volt, hogy csak 45 percig leszek a pályán, ám végig bírtam. Igaz, a hatvanadik perc után már nagyon néztem az órát, hogy mennyi van vissza. Fantasztikus érzés, nagy élmény volt ilyen csodálatos közönség előtt legyőzni a Bayernt. A térdem ugyan nem fáj, de érzem, hogy tújhajszoltam magam, ezért most néhány napig kíméletesen kell mozognom, nehogy megint baj legyen. Mindenesetre edzőm, Lucien Favre a gratuláció után közölte, hogy kedden nem kell edzenem. Jól is jön a felmentés.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: dárdai