Szalai Ádámért hat sztárklub harcol


Internetes források szerint Szalai Ádám, a Real Madrid Castilla csatára több neves nyugat-európai klub érdeklődését is felkeltette teljesítményével. Az egyik weboldal úgy tudja, a Schalke, a Hamburg, a Hoffenheim, a Dortmund, a Lille és a Bordeaux fut versenyt a támadó kegyeiért.

Szalai a spanyol harmadik vonal legjobb góllövője jelenleg, az egyik átigazolási információkra szakosodott internetes portál szerint a bajnokikon mutatott teljesítménye, valamint az Erwin Koemantól kapott sansz felkeltette négy német és két francia első osztályú klub érdeklődését is.

Az említett klubok ráadásul még véletlenül sem a kiesőjelöltek közül valók, rendre időről-időre felbukkannak az európai kupaporondon. A weboldal úgy tudja, egészen pontosan a Schalke, a Hamburg, a Hoffenheim, a Dortmund, a Lille és a legutóbb a BL-főtáblán szerepelt, francia bajnokesélyes Bordeaux szemelte ki a csatárt, aki még egyetlen bajnokit sem játszott még aktuális klubjai első csapatában.

Hajnal Tamás klubjának, a BVB-nek érdeklődéséről már korábban lehetett hallani, jóllehet, konkrétumok még nem kerültek elő az ügyben egyik csapattal kapcsolatban sem.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu