Csizmadia Csaba az FTC játékosa

Mint arról korábban már beszámolt az ftc.hu, 2014. június 30-ig szóló szerződést ír alá a klubhoz Csizmadia Csaba. A 12-szeres magyar válogatott védő már várja, hogy a Fradi-tábor előtt játszhasson, célja az, hogy egy igazán jó Ferencvárosban is alapember legyen, de a válogatottról sem tett még le.

Milyen érzések vannak most benned?
- Először is megnyugvással tölt el, hogy végre megállapodtunk. Az utóbbi időszakban folyamatosan mentek a tárgyalások, mindig pozitív volt az adott egyeztetés, de valahogy soha nem jutottunk a végére. Most végre sikerült, nagyon boldog vagyok.

Azt mondod, nem volt könnyű a megállapodás.
- Nem így mondanám, mert végül is megszokott dolog ilyenkor az, hogy sok egyeztetés van, hiszen minden fél érdekeit ki kell szolgálni. Sokat jelentett, hogy akikkel tárgyaltunk, éreztem, hogy nagyon szeretnének leigazolni. Berki Krisztiánon és Igaz Andráson is éreztem, nagyon szeretnék, ha a Fradi játékosa lennék. Ez jólesett, amúgy is tetszett a gondolat, hogy a Ferencváros futballistája legyek. Önmagában már azt a mondatot remek érzés kimondani, hogy az ember ennek a klubnak a játékosa.

Hosszútávú szerződést kötöttél. Milyen célokkal?
- Így van, négy és fél évre írok alá. Az első célom az, hogy bekerüljek a kezdőcsapatba, és ott stabilan megragadjak. Ami pedig a komolyabb céljaimat illeti, nos, szeretnék még egy igazán jó Fradiban alapember lenni, egy olyanban, amely majd nagy célokért küzd. De nem tettem le arról sem, hogy visszakerüljek a válogatottba, egy jó Fradiból oda vezethet az út.

A ferencvárosi közönséget nyilvánvalóan Te is jól ismered.
- Így van, nagyon várom már, hogy előttük játszhassak, a Ferencvárosnak nagyon vonzó a közönsége. De tudom, rajtam múlik majd, hogyan érzem majd magam. Ha jól teljesítek, akkor szeretni fognak, ez az alapja az egésznek. Hétfőtől bekapcsolódom a közös munkába, onnantól azért dolgozom majd keményen, hogy bizonyítsak.

Forrás: www.ftc.hu