Koman első Serie A-s gólja

Meglőtte első gólját Koman Vladimir az olasz elsőosztályban. A Bari magyar légiósa a Palermo elleni hazai bajnoki 66. percében lépett pályára, amikor már a hazaiak nyerésre álltak.

A Bari remekül kezdte a mérkőzést, a 7. percben már kétgólos előnyre tettek szert. A Palermonak ki kellett támadni, a 28. percben a Cavani révén sikerült is a szépítés. A fordulást követően nem sokkal már egál volt az eredményjelzőn, ugyanis az 53. percben az olasz tehetség Pastore a tizenhatoson átlépve egy a hosszúba lőtt labdával egalizálta az eredményt. A szicíliaiak azonban nem sokáig örülhettek, ugyanis Liveranit második sárgája után a játékvezető zuhanyozni küldte.

Pár perccel később a hazaiak emberelőnyüket kihasználva, újra megszerezték a vezetést, Barreto lőtt 11-esből a kapuba. A vezető gól megszerzése után pedig nagy örömünkre a 66. percben pályára léphetett Koman Vladimir is. A 85. percben pedig Koman meghálálta a bizalmat, Alvarez lépett el a jobb oldalon lerázva védőjét, középre passzolt Barretonak, aki egy sarkazást követően passzolt Komanhoz, aki gyönyörűen jobbal kilőtte a hosszú sarkot, bebiztosítva a Bari győzelmét. Komannak kilenc bajnokit kellett várnia hogy megszerezze első Serie A-s gólját. Magyar gólnak legutóbb 1993-ban lehetett örülni, akkor Détári Lajos rúgott gólt a Genoa színeiben.

Bari - Palermo 4:2 (Bonucci 5., Alvarez 7., Barreto 62. - 11-esből, Koman 85. ill. Cavani 28., Pastore 53.)