Futácsék egygólos veresége a listavezetőtől

Futács Márkóval a kezdőben felálló Werder U23-as alakulata kedd este a Bundesliga 3-ban óriási harcot vívott az Osnabrück gárdájával. Sajnos azonban a várt eredmény elmaradt, a tabellaelső Osnabrück Krük góljával elvitte Brémából a három pontot. Futács Márkó nagyon fogadkozott hogy megrúgja első gólját, de továbbra is gólképtelen maradt a Bundesliga 3-ban.

Futács Márkó csapata a 20 résztvevős Bundesliga 3-ban jelenleg a 11. helyen tanyázik az eddig megszerzett 32 pontjával. Ami nem annyira veszélytelen pozíció, ugyanis a kieső helyen álló Wuppertal mindössze csak hat pontra van tőlük. Futács kezdőként lépett pályára az Osnabrück ellen, végig is játszotta a találkozót, de a várva várt első bajnoki találat, ezen az estén sajnos nem jött össze neki.

Werder U23 – VfL Osnabrück 0–1
„Platz 11“ stadion, 1770 néző
Werder Bremen U23: Mielitz - Schiller, Löhden, Stallbaum, Perthel (75. Gerdes) - Feldhahn, Maek, Menga, Kempe - Futács, Thy (73. Matsoukas)
VfL Osnabrück: Berbig - Engel, Barletta, Nickenig, Tauer - Hansen (74. M. Heidrich), Siegert, Lindemann (88. Stang), Krük - De. Schmidt (65. Kotuljac), Pinheiro
Gólszerző: Krük (63.)

(fourfourtwo.hu)