Anderlecht – TNS 3–0

Két visszavágót rendeztek ma a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében. A Hapoel Tel-Aviv az Aktobet fogadta, míg Juhász Roland csapata, a belga Anderlecht igencsak kedvező helyzetből várta a walesi TNS elleni visszavágót. Az odavágón ugyanis 3–1-re nyertek a belgák, így a visszavágó már csak formalitásnak tűnt. Juhász Roland viselte a kapitányi karszalagot.

A formalitásnak tűnő visszavágóból, formalitásnak tűnő visszavágó lett, ahogy Walesben úgy Brüsszelben is hármat rúgott az Anderlecht a walesieknek. Annyi különbséggel, hogy hazai pályán már nem kaptak gólt Juhászék. Összesítésben 6–1-vel lépett át a belga bajnok a walesi bajnokon, és jutott be a Bajnokok ligája "rájátszásába". A magyar válogatott pillére végigjátszotta a selejtezőt.

Anderlecht – TNS 3–0 (1–0)

Anderlecht: Silvio Proto - Jan Lecjaks, Matías Suárez (Cristophe Diandy, 46.), Thomas Chatelle, Lukáš Mareček, Sacha Kljestan (Guillaume Gillet, 73.), Tom De Sutter (Romelu Lukaku, 59.), Roland Juhász (C), Pablo Chavarria, Víctor Bernárdez, Nemanja Rnić

TNS: Paul Harrison - Danny Holmes, Phillip Baker, Steve Evans (C) (Aeron Edwards, 73.), Tommy Holmes, Scott Ruscoe, Barry Hogan, Chris Sharp (Alex Darlington, 83.), Matthew Williams, Craig Jones, Jamie Wood (Christian Seargeant ,87.)

Gólszerzők: Tom De Sutter (17.), Romelo Lukaku (69., 74.)

Sárga lap: Tommy Holmes (57.)

A másik mérkőzésen az izraeliek 3–1-re nyertek és összesítésben 3–2-vel léptek a következő körbe.

Hapoel Tel-Aviv – Aktobe 3–1