Király és Torghelle csapata is vereséggel zárt

A Bundesliga 2 szombati játéknapján a Király Gáborral felálló 1860 München, valamint a Fortuna Düsseldorfba csereként beszálló Torghelle csapata is kikapott.

FSV Frankfurt – Fortuna Düsseldorf
A Fortuna általában egy csatárral szokott kezdeni, ilyenkor vagy a brazil Wellington, vagy Torghelle Sándor az egy szem előretolt ék. Most a brazil fiúra esett Norbert Meier választása, így Torghelle csak a kispadról szemlélhette, hogy Cidimar a 37. percben megszerzi a Frankfurtnak a vezetést. A második félidőre azért beszállt Torghelle is, az 55. percben állt be csereként Rockenbach helyére. Bár a válogatott támadó gólt most nem szerzett, de a 70. percben óriási ziccerbe kerülhetett volna, ha nem marad le centikkel egy beívelt labdáról. A Düsseldorf továbbra is pontatlan, a tabella utolsó két helyén pedig jelenleg két magyar játékost is a keretében tudó csapat, a Fortuna és az Ingolstadt áll.

FSV Frankfurt – Fortuna Düsseldorf 1–0 (1-0)
Gólszerző:
Cidimar (37.)

MSV Duisburg – 1860 München
Az oroszlánosok kapuját a Duisburg ellen is a magyar labdarúgó-válogatott hálóőre, Király Gábor védte, de sajnos két alkalommal a hálóból kellett kiszednie a labdát. Pedig az első félidőben még a vendégek vezettek, ugyanis a két adódó lehetőségükből egyet kihasználtak. A hazaiak azonban a szünet után megfordították az állást, a Duisburg szerb csatárának, Baljak két góljával otthon tartották a három pontot.

MSV Duisburg – 1860 München 2–1 (0-1)
Gólszerzők:
Baljak (46., 66.) ill. Lauth (25.)